kosmopolitt (kɔsmupu'lit)

substantiv maskulin
1. bereist person, verdensborger

2. person som regner hele verden som sitt fedreland

 

VELKOMMEN TIL MIN REISEBLOGG!

 

Hei der!

 

Velkommen til Kosmopolitt.no – en reise og livsstilsblogg. På reisebloggen deler jeg nyttige reisetips, reiseguider, morsomme historier og fantastisk fotografering fra forskjellige land i verden. Jeg ønsker å inspirere lesere til å ta steget ut i verden, utforske, oppsøke eventyr og leve en nomadisk livsstil.

 

Gjennom reisebloggen Kosmopolitt.no ønsker jeg å dele egne erfaringer og oppfordre andre til å oppleve mer, reise smartere og reise aktivt. Opplevelsesreiser handler om mye mer enn å delta i ekstreme sporter – det handler om å bryte ut av komfortsonen, prøve nye ting og se verden fra et annet perspektiv. Jeg er en stor forkjemper av økoturisme, og jeg støtter der det er mulig oppom lokale initiativer som bidrar til positive samfunnsendringer. Jeg er også en stor tilhenger av slow travels, noe som betyr at jeg tar meg god tid i hvert land jeg besøker. I år tar jeg spesielt for meg tidligere konfliktfylte Øst-Timor - et spennende reisemål utenfor allfarvei. Tidligere har jeg hatt lengre opphold i Thailand, Malaysia og Nepal samt reiser til i 40+ land i verden.

 

På bloggen skriver jeg kun om egne erfaringer og steder jeg faktisk har vært. Jeg innehar rettighetene til alle bildene som er brukt på bloggen, med mindre annet er oppgitt. Bilder kan ikke gjenbrukes uten skriftlig tillatelse. Jeg godtar ikke sponsede innlegg, så alle reisetips er basert på personlige erfaringer og nøye vurderinger. Noen ganger føler jeg meg inspirert til å skrive på engelsk, mens andre ganger skriver jeg på norsk.

 

Er du nysgjerrig på verden? Les videre da vel!

 

map created with amCharts | amCharts